Bojanje sale

Uplight je vjerojatno najpopularnija rasvjeta za vjenčanja.Taj efekt se već godinama koristi, ali u zadnje vrijeme zahvaljujući led tehnologiji sve je više popularan. Sam naziv Uplight se odnosi na pravac od kuda svjetlo dolazi.Reflektori se postavljaju najčešće uza zid ili stupove te snop svjetla osvjetljava zid i strop prostorije.
Uplight vašem vjenčanju daje potrebnu dubinu i osobnu notu.Bojanje sale budi emocije i reakcije.Stvaramo onaj Wow efekt, da bi vaše vjenčanje pretvorili u bajkovitu igru svjetla.Mogućnosti su neograničene, od nježnog i romantičnog raspoloženja do živahnoga, kada je fešta u punom tijeku.
Uplightom upravljamo po Vašim željama i može sadržavati više statičkih boja koje mijenjamo tokom slavlja kao npr. jantarna tijekom večere, crvena za prvi ples a ljubičasta kod otvorenog plesa. Ako želite još luđe, rasvjetu možemo programirati da svjetla idu u ritmu muzike.Kao što smo rekli, mogućnosti su skoro neograničene i sve ovisi o Vašim željama.  
Kao dugogodišnji fotograf vjenčanja mogu vam odati malu tajnu, a ta je da obožavamo bojanje sale jer nam uplight daje dubinu, dimenziju i ujedno lijepe boje, što se na kraju odražava na fotografije koje ćete cijeli život imati i rado gledati.


 

Rasvjeta za vjenčanja  bojanje sale
Bojanje sale
bojanje sale
Bojanje sale uplight.jpg

Niski dim i fontane

niski dim, prskalice, fontane, Photo Booth

Vaš prvi ples je ujedno i vaš prvi nastup kao bračni par.To su ti trenutci koje ćete pamtiti cijeli život.Odabrali ste vašu pjesmu, uvježbavali koreografiju te se sa bračnim drugom osjećate kao ste na oblacima.
Zašto to ne biste i na plesnom podiju svim uzvanicima pokazali?
Uz naš niski dim će prvi ples zaista izgledati kao da plešete na oblacima.
Naš niski dim na suhi led stvara efekt gustog oblaka bez dizanja dima i tako ne smeta fotografu i snimatelju i ujedno se brzo raščisti.
Kada kod plesa na oblacima između vas lete iskre zašto to ne biste i spektakularno pokazali sa  hladnim fontanama ili prskalice kako se popularno nazivaju.Puštamo ih u dogovoru sa vama, što znači da ih baš puštamo kada vi želite npr. uz  određen refrena vaše pjesme.Koristimo tzv. hladne fontane koje se mogu više puta tijekom prvog plesa puštati i apsolutno su sigurne (temp. do 50C), te se mogu koristiti tamo gdje je pirotehnika zabranjena ili nepoželjna.

rasvjeta za vjenčanja, niski dim, prskalice,rasvjeta za vjenčanja cijena, paketi.jpg
niski dim, prskalice, fontane, Photo Booth

                              prije                                                                poslije